Indmeldelse ved skoleskift

Optagelsesprocedure

Ønsker I forældre, at jeres barn skal skifte til Byens Steinerskole?

1. OBLIGATORISK RUNDVISNING
    Kom til en times rundvisning på Byens Steinerskole. Her kan I voksne høre om pædagogikken, se skolens fysiske rammer og stille spørgsmål. Vi har rundvisning en gang om måneden. Se dato og klokkeslet i vores kalender på forsiden af hjemmesiden,
  2. OPSKRIVNING PÅ VENTELISTE
    Efter rundvisningen bedes I skrive opskrive jeres barn på ventelisten. Ansøgningsformular findes nederst på denne side.
  3. OPTAGELSESSAMTALER
    Skolens optagelsesudvalg kontakter Jer herefter inden for 14 dage. To medlemmer herfra deltager ved 1. og. 2. optagelsesmøde.

• Ved 1. optagelsesamtale beder vi om, at alle voksne, der har tæt tilknytning til/bor sammen med barnet, er med i kredsen. Barnet er ikke med til samtalen. Vores formål med dette første møde er at høre nærmere om, hvorfor I som familie mener vores skoleform vil være god for jeres barn, og hvordan vi som  kan komme jeres barn i møde.
    • Efter optagelsesudvalgets evaluering inviteres I og jeres barn til et 30 minutters møde, hvor vi møder barnet i en hyggelig og afslappet stemning.
    • Endelig inviteres I og jeres barn til et møde med klasselæreren.
  4. GENSIDIG PRØVEPERIODE
    Ønsker begge parter at fortsætte optagelsesforløbet, vil de første 14 dage af skoleforløbet være en gensidig prøveperiode.

Opskrivning på venteliste

Inden I begynder opskrivningen bedes I være opmærksom på følgende:

• Opskrivning sker vha Nem-Id
  • Der skal vedhæftes en skoleudtalelse fra afgivende skole mhp jeres barns faglige, sociale og læringsmæssige status. Så indhent denne inden opskrivning.
  • I kommentarfeltet bedes I skrive, hvorfor I ønsker skoleskift samt andre relevante oplysninger om barnet (evt. sygdomme, PPR, talepædagog mv).
  • Der opkræves et administrationsgebyr på 250kr, der betales direkte online.

Opskrivning til venteliste finder sted ved hjælp af følgende link: Ansøgningsformular