Indskrivning af elever

Indskrivning til skolestart

Du finder optagelsesskemaet her

Udfyld PDF’en på en computer og indsend det i skemaet nedenfor. Husk at arkiver PDF’en på din computer inden du begynder at udfylde dokumentet.

Hvilket år skal mit barn begynde i skole?

Skolegangen i Danmark begynder i børnehaveklassen, og som udgangspunkt er børn ved skolestart seks år. Derfor er det børn, der er født i kalenderåret 2013, der begynder i sommeren 2019. Der kan være specielle hensyn at tage, således at skolestarten udsættes et år, men det behøver du ikke tage højde for i denne foreløbige indskrivning.

Til hvilke klasser kan jeg indskrive?

Du kan skrive dit barn hvis det er født i 2008 (5. klasse), 2009, 2010, 2011, 2012, 2013 (børnehaveklassen).

MEN, har du et barn der er født i 2014 eller tidligere, der skal indskrives i børnehaveklassen 2020 (eller senere), er du selvfølgelig også velkommen til at gøre dette.

Automatisk indmeldelse i støtteforeningen

Ved opskrivning af et eller flere børn, bliver du automatisk medlem af Byens Steinerskoles støtteforening. Det koster 250 kr om året at være medlem. De 250 kr er den årlig pris for at stå på ventelisten og være medlem af støtteforeningen. Som medlem af støtteforeningen vil du modtage vores nyhedsbrev.

Hvad kunne jeg tænke mig?

Skolestart i 2019

Fill out my online form.