Du er her:

Mød bestyrelsen

Den formelle version

Byens steinerskole er en uafhængig selvejende uddannelsesinstitution i henhold til ‘Lov om friskoler og private grundskoler mv’ med hjemsted i Københavns Kommune. Skolen er oprettet den 02.10.2018.

Som selvejende institution har bestyrelsen det formelle og overordnede ansvar for ledelse af skolen og er ansvarlig over for undervisningsministeren for, at skolens økonomi og drift er i overensstemmelse med vedtægter og lovgivningen i øvrigt.

Læs mere om bestyrelsens arbejde og rammer i vores vedtægter.

Bestyrelsen for Byens Steinerskole: Morten Øyen Jensen, Alma Oliveros, Kirstine Kuntz, Catharina Thiel Sandholdt, Hanna Helena Bjørnø, Tanja Marjatta Juhl (ikke med på billedet)

Den jordnære version

Bestyrelsen har fra skolens oprettelse taget aktivt del i alle de mange opgaver der er, når en ny skole ser dagens lys. Og det er ikke småting.

Vi arbejder tæt sammen med skolelederen,  holder fælles møder ca. hver anden uge og vi er dybt involverede i at skabe de bedste rammer for skolen og børnene.

Vi deltager på infomøder, forældremøder, arbejdsdage, møder med myndigheder, samarbejdspartnere og meget andet. Så kom og mød os dér.

Tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller har et specifikt emne du ønsker at sætte på dagsordenen til næste bestyrelsesmøde.

 

Kom med i bestyrelsen

Hvis du overvejer at stille op til bestyrelsen, eller bare brænder for at give en hånd med, er du velkommen til at kontakte os for at høre mere.

 • Formand
  Alma Oliveros
  Dannevirkegade 25, st.th
  1763 København V
 • Næstformand
  Kirstine Kuntz
  Ben Websters Vej 124
  2450 København SV
 • Kasserer
  Catharina Thiel Sandholdt
  Ullerupgade 1, 4.th
  1673 København V

Den selvejende institution S/I Byens Steinerskole

CVR-nummer: 40006222
c/o Alma Oliveros
Dannevirkegade 25, st.th
1763 København V