Mød teamet

Jan Magnussen

Har 15 års erfaring fra to steinerskoler; har tidligere været ansat på Vidar Skolen og steinerskolen i Kvistgård, henholdsvis som IT-lærer i overskolen, skolesekretær, administrator og skoleleder. Er uddannet Steinerlærer fra Sophia Seminariet og var i 2016-17 formand for Sammenslutningen af Steinerskoler i Danmark. Har en Diplomuddannelse i ledelse fra Metropol samt en uddannelse i kommunikation og erhvervsøkonomi. Har tidligere arbejde i den grafiske branche med egen virksomhed gennem 15 år.

Har arbejdet med at få opbygget kendskabet til Byens Steinerskole fra det første møde i Nordstjernen, til etableringen af støtteforeningen og den selvejende institution.

Jan er 53 år, er gift og har to piger, der begge har gået på Vidar Skolen.

Frederikke_ portræt_horisontal#2
Leder af den internationale afdeling og for pædagogisk udvikling

Frederikke Larsson

Har mere end 15 års erfaring fra steinerskoleverden i ind- og udland. Har været sekretariatsleder i Sammenslutningen af Steinerskoler i Danmark, lærer og afdelingsleder i overskolen på en steinerskole samt bestyrelsesmedlem i steinerskole og -børnehaver. Siden 2016 medlem af bestyrelsen i European Council og Steiner Waldorf Education.

Medinitiativtager til Byens Steinerskole, initiativtager og medstifter af steinerpædagogikum –  obligatorisk pædagogisk efteruddannelse for undervisere på Steiner HF.

Frederikke har 3 børn, der alle har gået på steinerskole i Gentofte og Berlin.

Har en baggrund fra byggebranchen som bygningskonstruktør og arkitekt. Er desuden Cand. Mag i Visuel kultur og æstetisk tænkning og uddannet steinerlærer.

Børnehaveklasselærer

Mette Korsgaard

Oprindeligt uddannet folkeskolelærer og senere uddannet steinerlærer fra Sophia Seminariet. Mette har selv gået på steinerskolen i Odense i 12 år.

Efter 8 år i folkeskole, på Kildevældsskolen, har Mette været ansat 10 år på Vidar Skolen, steinerskolen i Gentofte. På Vidar Skolen var Mette klasselærer og stod for skolens undervisning i folkedans og morgensang for hele skolen. Mette arrangerede desuden skolens årstidsfester og andre arrangementer for forældrene. Derudover havde Mette undervisningstimer i håndarbejde og korledelse.

Mette har undervist på Sophia Seminariet og været en del af Vidar Skolens pædagogiske ledelse og har i flere haft et stort fokus på at få en velfungerende SFO.

Mette spiller violin og klaver og drømmer om at kunne spille harmonika.

Børnehaveklasselærer, International afdeling

Elika Harton

Er uddannet meritlærer med speciale i fremmedsprogsdidaktik, og har mere end 15 års undervisningserfaring både fra Rygaards International Skole samt Zahles Seminarieskole. Hun har været klasselærer og blandt andet undervist i fag som dansk, engelsk, tysk og samfundsfag og har haft ansvar for internationalisering med fokus på FN og de 17 Verdensmål.

Elika har to piger, der begge har gået på steinerskole. Hun er selv opvokset i udlandet og har gået på internationale skoler. Hun er også frivillig på BørneTelefonen, og støtter gerne elever der har brug for at få lettet deres hjerte.

Har en baggrund indenfor kommunikation og er Cand.scient. soc. i Public Relations og uddannet psykoterapeut.

1.-2. klasselærer

Heidi Søgaard

Oprindelig uddannet folkeskolelærer ved Zahle i 2014

Undervisningserfaring fra 2008.

Blandt andet uddannet i håndværksfagene, og har især kompetencer inden for de fysiske/bevægelige fag samt udeliv.

Her fra 2016 til 2019 arbejdet på en skole med børn med særlige behov og har der undervist i hele farvepaletten på nær fysik og kemi.

Heidi er gift og har en søn fra oktober 2018, som starter i Steinervuggestue i november 2019.

3. klasselærer

Anneli Laursen

Uddannet Cand. Hort. fra Den Kgl. Veterinær og Landbohøjskole og meritlærer
fra Zahle i 2008. Anneli har undervist 15 år i Folkeskolen og har i årenes løb undervist i de fleste fag, men hendes hjerte banker særligt for de naturvidenskabelige fag og for håndværk.

Profilbilde - Anders Berntsen
4. - 5. klasselærer

Anders Berntsen

Uddannet steinerlærer ved Rudolf Steinerhøyskolen i Oslo og har en mastergrad i uddannelse og international udvikling fra UCL (IOE) i London.
Har tidligere erfaring som klasselærer ved Steinerskolen i Kristiansand, i Norge, og har også arbejdet som engelsklærer i Etiopien.
Anders har i de seneste syv år arbejdet i Latinamerika med organisatoriske opgaver med fokus på uddannelsesprojekter og socialt arbejde. Har senest været været general manager for den brasilianske organisationen Campo i Rio de Janeiro, som blandt andet arbejder med børnehaver og efterskole-ydelser til børn i lavindkomstområder.
Anders er oprindelig norsk, hans kone er italiensk, og de har en datter fra 2016.

Musiklærer / Håndarbejdslærer

Charlotte Lundström

Charlotte har 24 års erfaring med steinerpædagogiken. Charlotte har en musikpædagogisk diplomeksamen fra det Det Kongelige Danske Musikkonservatorium, med en antroposofisk musikalsk efteruddannelse og en uddannelse i børnekor fra Dansk Børnekorsakademi.

Charlotte har erfaring fra steinerskolen i alt fra sang og bevægelse i de små klasser til instrumentalundervisning i tværfløjte fra begynder- til videregående niveau.

Desuden har Charlotte 12 erfaring i håndarbejdsundervisning på alle klassetrin. Hun har en stor erfaring i strikning, hækling, broderi, plantefarvning af uldgarn, symaskinekørekort, syning. Charlotte har også skabt undervisningsforløb i design af net, tasker, egen beklædning, folkedansedragter samt fremstilling af egne kostumer til skolens skuespilsperiode.