Mød teamet

Jan Magnussen

Har 15 års erfaring fra to steinerskoler; har tidligere været ansat på Vidar Skolen og steinerskolen i Kvistgård, henholdsvis som IT-lærer i overskolen, skolesekretær, administrator og skoleleder. Er uddannet Steinerlærer fra Sophia Seminariet og var i 2016-17 formand for Sammenslutningen af Steinerskoler i Danmark. Har en Diplomuddannelse i ledelse fra Metropol samt en uddannelse i kommunikation og erhvervsøkonomi. Har tidligere arbejde i den grafiske branche med egen virksomhed gennem 15 år.

Har arbejdet med at få opbygget kendskabet til Byens Steinerskole fra det første møde i Nordstjernen, til etableringen af støtteforeningen og den selvejende institution.

Jan er 53 år, er gift og har to piger, der begge har gået på Vidar Skolen.

Frederikke_ portræt_horisontal#2
Leder af den internationale afdeling og for pædagogisk udvikling

Frederikke Larsson

Har mere end 15 års erfaring fra steinerskoleverden i ind- og udland. Har været sekretariatsleder i Sammenslutningen af Steinerskoler i Danmark, lærer og afdelingsleder i overskolen på en steinerskole samt bestyrelsesmedlem i steinerskole og -børnehaver. Siden 2016 medlem af bestyrelsen i European Council og Steiner Waldorf Education.

Medinitiativtager til Byens Steinerskole, initiativtager og medstifter af steinerpædagogikum –  obligatorisk pædagogisk efteruddannelse for undervisere på Steiner HF.

Frederikke har 3 børn, der alle har gået på steinerskole i Gentofte og Berlin.

Har en baggrund fra byggebranchen som bygningskonstruktør og arkitekt. Er desuden Cand. Mag i Visuel kultur og æstetisk tænkning og uddannet steinerlærer.

Pædagogisk leder

Navn kommer snart

Steinerlærer gennem 14 år. Universitetsuddannet indenfor kommunikation og efterfølgende læreruddannet fra Frederiksberg seminarium og steinerlærer fra Sophia Seminariet.

Mette Korsgaard

Oprindeligt uddannet folkeskolelærer og senere uddannet steinerlærer fra Sophia Seminariet. Mette har selv gået på steinerskolen i Odense i 12 år.

Efter 8 år i folkeskole, på Kildevældsskolen, har Mette været ansat 10 år på Vidar Skolen, steinerskolen i Gentofte. På Vidar Skolen var Mette klasselærer og stod for skolens undervisning i folkedans og morgensang for hele skolen. Mette arrangerede desuden skolens årstidsfester og andre arrangementer for forældrene. Derudover havde Mette undervisningstimer i håndarbejde og korledelse.

Mette har undervist på Sophia Seminariet og været en del af Vidar Skolens pædagogiske ledelse og har i flere haft et stort fokus på at få en velfungerende SFO.

Mette spiller violin og klaver og drømmer om at kunne spille harmonika.

Navn kommer snart

Musikpædagogisk uddannet fra musikkonservatoriet og steinerlærer gennem 10 år. Stor erfaring indenfor kor og instrumental-undervisning.