Personale i Lærkelunden

peter copy
Pædagog Lærkelunden

Peter

Peter er uddannet pædagog i 2018 fra UCC-Carlsberg. Peter har  erfaring i arbejdet med børn på skole og daginstitutioner. Peter har flere års steiner pædagogisk erfaring. Han har bl.a  været tilknyttet og ansat Vidar Skolen.

Peter brænder især for musikken og spiller diverse strengeinstrumenter. Derudover er Peter glad for træarbejde og holder af at hygge med børnene om små snitteprojekter ved bålets gløder.

Logo_final_6
Pædagog Lærkelunden

Katja

Katja er uddannet Steiner-pædagog i Tyskland og har også erfaring fra Steiner-Børnehaver i Tyskland.

Hun har en fin æstetisk sans og vil bidrage med alt sammen i eventyr og årstidfortællinger.

Logo_final_6
Pædagogmedhjælper Lærkelunden

Fanny

Fanny er vores pædagogmedhjælper. Fanny har gået på Steinerskole i 12 år. Fanny er i Lærkelunden hver eftermiddag, derudover er hun vikar i børnehaven og dermed et trygt og kendt ansigt i børnehaven.

Fanny er derudover også vikar på Byens Steinerskole.

IMG_20200803_165814
Afdelingsleder Lærkelunden

Vibeke

Vibeke er uddannet pædagog og har mange års ledelseserfaring fra såvel daginstitutioner og skoleområdet. Vibeke har været med til at starte flere daginstitutioner og var med til at starte den Grønne Friskole på Amager.

Derudover har Vibeke været økologisk bondekone og hendes hjerte brænder for bæredygtighed og hun arbejder ihærdigt for sætte sit grønne præg på skolen.

Logo_final_6_email
Pædagogmedhjælper Lærkelunden