Personale i Lærkelunden

Afdelingsleder Lærkelunden

Vibeke Mortensen

Vibeke er uddannet pædagog. Vibeke har mange års ledelseserfaring fra såvel daginstitutioner og skoleområdet. Vibeke har været med til at starte flere daginstitutioner og var med til at starte den Grønne Friskole på Amager.

Vibeke har derudover været økologisk bondekone.

Vibekes hjerte brænder for bæredygtighed og hun vil arbejde ihærdigt for sætte sit grønne præg på skolen.

Pædagog Lærkelunden

Peter Ahm

Peter er uddannet pædagog i 2018 fra UCC-Carlsberg. Peter har  erfaring i arbejdet med børn på skole og daginstitutioner. Peter har flere års steiner pædagogisk erfaring. Han har bl.a  været tilknyttet og ansat Vidar Skolen.

Peter brænder især for musikken og spiller diverse strengeinstrumenter. Derudover er Peter glad for træarbejde og holder af at hygge med børnene om små snitteprojekter ved bålets gløder.

Pædagog Lærkelunden

Katja Hinder-Meyer

Katja er uddannet Steiner-pædagog i Tyskland. Katja har erfaring fra Steiner-Børnehaver i Tyskland.

Hun har en fin æstetisk sans og vil bidrage med alt sammen i eventyr og årstidfortællinger.

Pædagogmedhjælper Lærkelunden

Fanny

Fanny er vores pædagogmedhjælper. Fanny har gået på Steinerskole i 12 år. Fanny er i Lærkelunden hver eftermiddag, derudover er hun vikar i børnehaven og dermed et trygt og kendt ansigt i børnehaven.

Fanny er derudover også vikar på Byens Steinerskole.