Personale i Lærkelunden

Søren

Søren Ringdal

Børnehaveleder Lærkelunden

Søren er uddannet pædagog fra Rudolf Steinerseminariet i Charlottenlund. Dertil har han mange års ledererfaring fra andre steinerbørnehaver og et solidt pædagogisk fundament med masser af udeleg, sanglege, eventyr og årstidsfester.

Antoneta

Antonieta Mederios

Pædagog i Lærkelunden

Antonieta er uddannet pædagog fra Rudolf Steiner børnehaveseminariet i Charlottenlund. Hun har flere års erfaring som børnehavepædagog fra andre steinerbørnehaver.
Antonieta kommer oprindeligt fra Bolivia, hun er dansk gift og har i mange år arbejdet som grafisk designer, illustrator og kunstner, først i Bolivia og siden i Danmark. Hun er bl.a. medudgiver af flere børnebøger. Antonieta kan ligeledes noget med sprog og taler både spansk, fransk, engelsk og dansk.

Laura Malone

Pædagogmedhjælper Lærkelunden

Laura er vores pædagogmedhjælper og er i Lærkelunden hver dag. Laura har gået på Steinerskole i 12 år og bidrager aktivt til dagens rytme for børnene.

lea

Lea Gro

Medhjælper i Lærkelunden

Lea er vores pædagogmedhjælper og er i Lærkelunden hver dag. Lea er også tilknyttet skolens fritidshjem og kender derfor alle børn og voksne i både skolen og børnehaven. Lea og har været hos os siden foråret 2020.