Venteliste & rundvisning til Lærkelunden

Lærkelunden har sin egen venteliste og børn kan skrives på ventelisten fra de er 3 måneder gamle.

For at komme på venteliste til Lærkelunden skal interesserede forældre komme til en af vores rundvisninger. Her får I mulighed for at se de fysiske rammer og høre om børnehavens hverdag og pædagogik.

I vores kalender kan I se datoen for den næste mulige besøgsdag. Tilmelding per mail er nødvendig: laerkelunden@byenssteinerskole.dk

Da vi er en lille institution har vi af gode grunde heller ikke den store rekruttering på årsbasis. I praksis kommer det til at betyde, at vi ca. vil få 5 til 6 tomme pladser ved skolestart.

Alle 21 pladser er optaget og indskrivning af børn der skal starte til sommer er også foretaget, så vi forventer først at have ledige pladser til sommer 2021.

Når der bliver ledige pladser, vælger personalet et barn fra ventelisten, som passer ind i børnegruppe, og barnet tilbydes pladsen.

Børnene fra ventelisten vælges ud fra forskellige kriterier:

• Søskende til børnehave og skole tilbydes plads først efter behovsdato og alder.
  • Vi lægger vægt på en alders- og kønsfordeling, så der er grundlag for kammeratskaber mellem børnene. Samtidig sikrer aldersfordelingen at vi ikke skal skifte hele gruppen ud på en gang.

Vi har mange børn skrevet op på ventelisten, derfor kan man godt forvente lang optagelsestid.

Kontakt vedr. venteliste

I kan skrive til os på: laerkelunden@byenssteinerskole.dk

Tlf.: 71 96 70 52 mandage kl. 12.30-13.30