Venteliste & rundvisning til Lærkelunden

Lærkelunden har sin egen venteliste.

For at komme på venteliste til Lærkelunden skal interesserede forældre komme til en af vores fire årlige rundvisninger. Her får i mulighed for at se de fysiske rammer og høre om børnehavens hverdag og pædagogik.

I vores kalender kan i se datoen for den næste besøgsdag.

Da vi er en lille institution har vi af gode grunde heller ikke den store rekruttering på årsbasis. I praksis kommer det til at betyde, at vi ca. vil få 5 til 6 tomme pladser ved skolestart.

Når der bliver ledige pladser, vælger personalet et barn fra ventelisten, som passer ind i børnegruppe, og barnet tilbydes pladsen.

Børnene fra ventelisten vælges ud fra forskellige kriterier:

• Søskende til børnehave og skole tilbydes plads først efter behovsdato og alder.
  • Vi lægger vægt på en alders- og kønsfordeling, så der er grundlag for kammeratskaber mellem børnene. Samtidig sikrer aldersfordelingen at vi ikke skal skifte hele gruppen ud på en gang.

Vi har mange børn skrevet op på ventelisten, derfor kan man godt forvente lang optagelsestid.