Byens Steinerskole søger lærere med hoved, hjerte og hånd på rette plads

Byens Steinerskole er en ny steinerskole, der slår dørene op den 1. august 2019. Vi begynder med med ca 190 børn fordelt på to børnehaveklasser og ét spor fra 1. til 5. klasse. Vi har desuden en SFO og en klub. Vi er en karakter- og eksamensfri skole, og vi vægter de boglige, musiske og praktiske fag lige højt.

Vi kan tilbyde dig at indgå i et spændende skoleprojekt med 10 lærere og 5 pædagoger. Vi søger klasselærere, faglærere, eurytmilærere, musiklærere, håndværks- og håndarbejdslærere og pædagoger til børnehaveklassen og lærerassistenter til SFO og klub.

Det er vores mål at skabe en skole med et stærkt fællesskab, hvor alle tager aktivt del i opbygningen af skolen, og ser sig selv som en vigtig del af en lærende organisation. Du vil få god mulighed for at præge din hverdag og undervisning i samarbejde med dine kollegaer.

Byens Steinerskole baserer sig på Rudolf Steiners pædagogik og udviklingspsykologi, og vores vision er at bringe Steiners grundtanker i samklang med nutidens pædagogiske behov og gøre steinerpædagogikken til et vigtigt tilbud i det 21. århundrede. Det kræver lærere, der er fortrolige med lærergerningen, brænder for deres felt og har mod på at skabe eksperimenterende undervisningsforløb. Hvis du har lyst til at gå nye veje for at hvert enkelt barn kan udfolde sit potentiale, er det dig vi leder efter.

Som lærer på Byens Steinerskole er det væsentligt, at

• du prioriterer skolens pædagogiske udvikling højt
  • du er læreruddannet og fagligt velfunderet
  • du forstår at undervise til både hoved, hjerte og hånd
  • du har lyst til at møde og inspirere eleverne individuelt i deres læring
  • du er god til forældrekontakt og -dialog
  • du ser konfliktløsning og mediering som en naturlig del af hverdagen
  • du har et positivt livssyn.

Som lærer på Byens Steinerskole tilbyder vi dig

• sparring omkring steinerskolens undervisningsform og muligheder for efteruddannelse
  • en ramme, hvor det at tænke og handle ud af boksen bliver værdsat
  • et undervisningsmiljø, hvor hensynet til faglighed er vigtig, men hvor barnets overordnede udvikling står i centrum
  • et fællesskab, hvor medarbejderne trækker aktivt på hinandens viden og erfaringer.

Som lærer på Byens Steinerskole forventer vi, at

• du er villig til at dele viden og lære fra dig
  • du er demokratisk orienteret i alle situationer
  • du er med til at skabe orden i kaos
  • du møder børn og forældre fordomsfrit
  • du er rummelig
  • du er løsnings- og handlingsorienteret
  • du ønsker at samarbejde og er indstillet på at arbejde i skiftende fællesskaber
  • du er fleksibel, hjælpsom og villig til at gøre en ekstra indsats
  • du er energisk og initiativtagende
  • du er reflekterende
  • du er nærværende
  • du er nysgerrig i forhold til børnenes dagsorden.

Ansættelsesgraden er som udgangspunkt 100%, men kan variere alt efter den enkelte stilling og skema. Skriv, hvilken stilling du søger i ansøgningen. Ansøgning med CV og relevante bilag sendes til job@byenssteinerskole.dk eller https://byenssteinerskole.wufoo.com/forms/job/ (sikker forbindelse). Ansøgningsfrist er søndag den 17. februar 2019, kl 12. Samtalerne bliver afholdt i uge 8 og 9.

Der vil i foråret og hen over sommeren være 4 fredag-lørdage, hvor skolens kommende lærere samles til et udviklingsarbejde. Dette er planlagt for at skabe et godt samarbejde og en fælles vision for arbejdet. Her forventes det, at du deltager.

Ansættelsestidspunkt: 1. august 2019.
Ansættelsen er betinget af en tilfredsstillende Børne- og Straffeattest.

Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte skoleleder Jan Magnussen på mobil 20440293 eller skrive en mail til admin@byenssteinerskole.dk, og du vil blive kontaktet.
Løn- og ansættelsesvilkår sker i henhold til gældende overenskomst mellem Finansministeriet og Lærernes Centralorganisation.

På Byens Steinerskole ser vi mangfoldighed som en ressource. Vi opfordrer derfor alle til at ansøge, uanset køn, etnicitet, alder og anden baggrund.

Byens Steinerskole
Otto Busses Vej
2450 Sydhavn
www.byenssteinerskole.dk