Praktik

Organisation

Børnehaven drives af Byens Steinerskole er normeret til 21 børn i alderen 2-6 år.

Byens Steinerskole er yderst ansvar for Lærkelunden. Skoleleder er ansvarlig for den daglige drift i samarbejde med børnehavens afdelingsleder.

Derudover har Lærkelunden sin egen forældrebestyrelse, hvis vigtigste opgave er, at støtte børnehaven og pædagogerne i det daglige arbejde.

Lærkereden har 3 pædagoger og en medhjælper ansat.

Vi har åbent mandag til torsdag 7.00 – 17.00 og fredag 7.00 – 16.00

Lukkedage

Lærkelunden holder lukket på helligdage samt fredagen efter Kristi Himmelfartsdag, d. 24/12, mellem jul og nytår d. 31/12 samt grundlovsdag. Vi henstiller derudover til at forældrene så vidt muligt afholder ferie i uge 28 og 29, så personalet kan afvikle ferie samlet.

Mad

Der serveres økologisk/biodynamisk vegetarisk mad i Lærkelunden. Børnene får en formiddagshaps bestående af et stykke æble og knækbrød, et frokostmåltid og en eftermiddagshaps, igen bestående at lidt frugt og brød. Vi serverer vand til hvert måltid.

Hver torsdag deler vi børnene op i to tur grupper. Her skal forældre medbringe en madpakke og drikkedunk.

Priserne følger taksterne for daginstitutionspladser i Frederiksberg kommune:

Indgang til børnehaven

Indgangen til børnehaven er via. Stockflethsvej og ind på hospitalets grund. Børnehaven ligger på højre hånd.

I kan skrive til os på: vibekemortensen@byenssteinerskole.dk