Vi har åbent mandag til torsdag 7.00 – 16.45 og fredag 7.00 – 16.00

Lukkedage
Lærkelunden holder lukket på helligdage samt fredagen efter Kristi Himmelfartsdag, d. 24/12, mellem jul og nytår, d. 31/12 samt grundlovsdag. Vi henstiller derudover til at forældrene så vidt muligt afholder ferie i uge 28 og 29, så personalet kan afvikle ferie samlet.

Mad
Der serveres økologisk/biodynamisk vegetarisk mad i Lærkelunden. Børnene får en formiddagshaps bestående af et stykke æble og knækbrød, et frokostmåltid og en eftermiddagshaps, igen bestående at lidt frugt og brød. Vi serverer vand til hvert måltid.

Forældrenen skal sørge for at give børnene drikkedunk hver dag.

Priser
Priserne følger frem til 1.august 2021 taksterne for daginstitutionspladser i Frederiksberg Kommune. Herefter gælder taksterne fra Københavns Kommune.

Betalingen er månedlig og falder forud d. 01. i hver måned, hele året. Når dit barn har fået plads i Lærkelunden betales der yderligere et indmeldelsegebyr på 1000,- kr. Gebyret refunderes ikke.

Indmeldelse i støtteforeningen
Alle der optages i børnehaven bliver automatisk medlem at støtteforeningen. Find mere information om Støtteforeningen og det årlige kontingent pr hustand her.

Udmeldelse

Forældre kan opsige barnets plads i Lærkelunden med 2 måneders varsel til den 1. i måneden. Udmeldelse af børnehaven skal ske ved at udfylde denne formular.

Indgang til børnehaven
Indgangen til børnehaven er via skolens hovedindgang Tomsgårdsvej 28.

Henvendelser bedes rettes til: laerkelunden@byenssteinerskole.dk

Spørgsmål vedr. opskrivning og venteliste læs her.