Vi har åbent mandag til torsdag 7.00 – 17.00 og fredag 7.00 – 16.00

Lukkedage

Lærkelunden holder lukket på helligdage samt fredagen efter Kristi Himmelfartsdag, d. 24/12, mellem jul og nytår, d. 31/12 samt grundlovsdag. Vi henstiller derudover til at forældrene så vidt muligt afholder ferie i uge 28 og 29, så personalet kan afvikle ferie samlet.

Mad

Der serveres økologisk/biodynamisk vegetarisk mad i Lærkelunden. Børnene får en formiddagshaps bestående af et stykke æble og knækbrød, et frokostmåltid og en eftermiddagshaps, igen bestående at lidt frugt og brød. Vi serverer vand til hvert måltid.

Hver torsdag deler vi børnene op i to turgrupper. Her skal forældre medbringe en madpakke og drikkedunk.

Priserne følger taksterne for daginstitutionspladser i Frederiksberg Kommune:

Man betaler per måned og forud. Betalingen er forfaldent den 01. i hver måned, hele året. Der er 1000,00 kr indmeldelsesgebyr når dit barn har fået en plads. Gebyret refunderes ikke.

Udmeldelse

Udmeldelse skal ske skriftligt til laerkelunden@byenssteinerskole.dk  med 1 måneds varsel til den 1. i måneden.

Indgang til børnehaven

Indgangen til børnehaven er via skolens hovedindgang (Vej 9 på hospitalsgrunden).

Tlf.: 52 11 91 47 (kl. 12:30-13:00)

Personlige henvendelser til Lærkelundens afdelingsleder i forhold til børneinformation, Lærkelundens pædagogik og hverdag: vibeke.mortensen@byenssteinerskole.dk

Henvendelse i forhold til administrative spørgsmål og venteliste bedes ske til: laerkelunden@byenssteinerskole.dk

Spørgsmål vedr. opskrivning og venteliste læs her.