Vi har åbent mandag til torsdag 7.00 – 17.00 og fredag 7.00 – 16.00

Lukkedage
Lærkelunden holder lukket på helligdage samt fredagen efter Kristi Himmelfartsdag, d. 24/12, mellem jul og nytår, d. 31/12 samt grundlovsdag. Vi henstiller derudover til at forældrene så vidt muligt afholder ferie i uge 28 og 29, så personalet kan afvikle ferie samlet.

Mad
Der serveres økologisk/biodynamisk vegetarisk mad i Lærkelunden. Børnene får en formiddagshaps bestående af et stykke æble og knækbrød, et frokostmåltid og en eftermiddagshaps, igen bestående at lidt frugt og brød. Vi serverer vand til hvert måltid.

Hver torsdag deler vi børnene op i to turgrupper. Her skal forældre medbringe en madpakke og drikkedunk.

Priser
Priserne følger frem til 1. januar 2021 taksterne for daginstitutionspladser i Frederiksberg Kommune. Herefter gælder taksterne fra Københavns Kommune.

Betalingen er månedlig og falder forud d. 01. i hver måned, hele året. Når dit barn har fået plads i Lærkelunden betales der yderligere et indmeldelsegebyr på 1000,- kr. Gebyret refunderes ikke.

Indmeldelse i støtteforeningen
Alle der optages i børnehaven bliver automatisk medlem at støtteforeningen.

Medlemsskab af Støtteforeningen koster årligt på 250 kr, som opkræves sammen med betalingen for daginstitutionspladsen hver august.

Udmeldelse
Udmeldelse af børnehaven skal ske skriftligt til laerkelunden@byenssteinerskole.dk. Det skal ske med to måneders fra den 1. i måneden.

Indgang til børnehaven
Indgangen til børnehaven er via skolens hovedindgang (Vej 9 på hospitalsgrunden).

Tlf.: 52 11 91 47 (kl. 12:30-13:00)

Personlige henvendelser til Lærkelundens afdelingsleder i forhold til børneinformation, Lærkelundens pædagogik og hverdag: vibeke.mortensen@byenssteinerskole.dk

Henvendelse i forhold til administrative spørgsmål og venteliste bedes ske til: laerkelunden@byenssteinerskole.dk

Spørgsmål vedr. opskrivning og venteliste læs her.