Steinerskolerne fylder 100 år i 2019

I 1919 blev den første steinerskole grundlagt i Stuttgart – i 2019 bliver steinerpædagogikken 100 år!

I dag er der over 1.100 Waldorfskoler og næsten 2.000 steinerbørnehaver i mere en 80 lande verden over. Og der kommer hele tiden flere til. Byens Steinerskole er et godt eksempel på det.

Steinerpædagogikskaber fællesskaber, der går på tværs af sociale, kulturelle, religiøse, etniske og politiske grænser ved at tage udgangspunkt i det unikke ved hvert enkelt menneske. Så
100 året er en fantsatisk anledning til at vise mangfoldigheden og pædagogikkens fornyende kraft. Hver skole, hver region, hvert land og hvert kontinent har sine egne initiativer.
Kom og vær med!
Følg med og se, hvordan dette unikke globale projekt udvikler sig på www.waldorf-100.org

Act locally, affect globally: Steinerskoler forandrer verden

Skolebevægelsen sætter i anledning af 100-året fokus på, hvordan steinerpædagogikken kan videreudvikles til det 21. århundrede og fokusere mere bevidst på de globale dimensioner og de muligheder, der ligger i tiden, der kommer.

Der er mange spændende projekter på alle kontinenter. Hold øjne og ører åbne, og vær med: 100 år er bare begyndelsen!

Waldorf 100 verdenskort

Har du nogensinde spekuleret på, hvor mange stenskoler der er i verden?  Og hvilke projekter er iværksat i forbindelse med 100 års jubilæum?

På dette interaktive kort kan du virtuelt rejse rudt i verden og undersøge, hvor de mange steinerskoler og børnahavver er, og hvilke projekter de søsatter i anledning af 100 året.

Klik her

Forberedelse til livet (Becomming)

Learn to Change the World - Part 1

Learn to Change the World - Part 2

MobilePay

Nu har du mulighed for at støttet Byens Steinerskole økonomisk via MobilePay – tast 42887.