Du er her:

Skolens medarbejdere

Børnehaveklasselærer

Mette Korsgaard

Læs mere

Uddannet folkeskolelærer og senere steinerlærer fra Sophia Seminariet. Mette har selv gået på steinerskolen i Odense i 12 år.

Har undervist 8 år i folkeskolen og 10 år på steinerskole som klasselærer, håndarbejdslærer, korleder og ansvarlig for undervisning i folkedans og morgensang for hele skolen, skolens årstidsfester mm. Hun har været en del af pædagogisk ledelse og har haft et stort fokus på at få en velfungerende SFO.

Har undervist på Sophia Seminariet.

Mette spiller violin og klaver og drømmer om at kunne spille harmonika.

Class teacher, K-Class

Elika Harton

Læs mere

Uddannet meritlærer med speciale i fremmedsprogsdidaktik med mere end 15 års undervisningserfaring både fra Rygaards International Skole samt Zahles Seminarieskole. Hun har været klasselærer og blandt andet undervist i fag som dansk, engelsk, tysk og samfundsfag og har haft ansvar for internationalisering med fokus på FN og de 17 Verdensmål.

Er selv opvokset i udlandet og har gået på internationale skoler.

Arbejder som frivillig på BørneTelefonen, og støtter gerne elever der har brug for at få lettet deres hjerte.

Uddannet Cand.scient. soc. i Public Relations og en baggrund indenfor kommunikation. Desuden uddannet psykoterapeut.

Elika har to piger, der begge har gået på steinerskole.

1.-2. klasselærer

Heidi Søgaard

Læs mere

Uddannet folkeskolelærer ved Zahle i 2014

Undervisningserfaring fra 2008.

Blandt andet uddannet i håndværksfagene, og har især kompetencer inden for de fysiske/bevægelige fag samt udeliv.

Fra 2016 til 2019 lærer på en skole for børn med særlige behov og har der undervist i hele farvepaletten på nær fysik og kemi.

3. klasselærer

Anneli Laursen

Læs mere

Uddannet Cand. Hort. fra Den Kgl. Veterinær og Landbohøjskole og meritlærer
fra Zahle i 2008. Anneli har undervist 15 år i Folkeskolen og har i årenes løb undervist i de fleste fag, men hendes hjerte banker særligt for de naturvidenskabelige fag og for håndværk.

Profilbilde - Anders Berntsen
4.-5. klasselærer

Anders Berntsen

Læs mere

Uddannet steinerlærer ved Rudolf Steinerhøyskolen i Oslo og har en mastergrad i uddannelse og international udvikling fra UCL (IOE) i London.
Har tidligere erfaring som klasselærer ved Steinerskolen i Kristiansand, i Norge, og har også arbejdet som engelsklærer i Etiopien.
Anders har i de seneste syv år arbejdet i Latinamerika med organisatoriske opgaver med fokus på uddannelsesprojekter og socialt arbejde. Har senest været været general manager for den brasilianske organisationen Campo i Rio de Janeiro, som blandt andet arbejder med børnehaver og efterskole-ydelser til børn i lavindkomstområder.
Anders er oprindelig norsk, hans kone er italiensk, og de har en datter fra 2016.

Musik- & håndarbejdslærer

Charlotte Lundström

Læs mere

Charlotte har 24 års erfaring med steinerpædagogiken. Charlotte har en musikpædagogisk diplomeksamen fra det Det Kongelige Danske Musikkonservatorium, med en antroposofisk musikalsk efteruddannelse og en uddannelse i børnekor fra Dansk Børnekorsakademi.

Charlotte har erfaring fra steinerskolen i alt fra sang og bevægelse i de små klasser til instrumentalundervisning i tværfløjte fra begynder- til videregående niveau.

Desuden har Charlotte 12 erfaring i håndarbejdsundervisning på alle klassetrin. Hun har en stor erfaring i strikning, hækling, broderi, plantefarvning af uldgarn, symaskinekørekort, syning. Charlotte har også skabt undervisningsforløb i design af net, tasker, egen beklædning, folkedansedragter samt fremstilling af egne kostumer til skolens skuespilsperiode.

Helle_3
Mentor & faglærer

Helle Wilsted Uglebjerg

Læs mere

Helle er uddannet cand. theol. og har mere end 12 års undervisningserfaring som klasse- og sproglærer på steinerskoler. Hun har virket som præst i Den Danske Folkekirke og har bl.a. arbejdet som forlagsredaktør, fundraiser og mellemleder ved SAS og DSB.

Helle har 3 voksne børn, der alle har gået på steinerskole.

 

Medhjælper, fritidshjemmet

Tom Tolstey

Læs mere

Tom har i flere år arbejdet med børn og unge, både som underviser og som leder i klubber og SFO-ordninger. Tom kommer fra en stilling i fritidsordningen på Vidar Skolen.

Tom har en baggrund inden for kommunikation, teambuilding og eventudvikling.

I sin fritid er Tom Vikingekriger og deltager på vikingemarkeder rundt om i Danmark. Hans store interesse er håndværk og fremstilling af tøj og brugsting, som hører vikingetiden til, bla arbejder han med læder, støbning af brocher, smedning og træ.

Køkkenansvarlig

Ann-Katrine Versterre

Læs mere

Ann-Katrine har en professionsbachelor i ernæring og sundhed og har inden da studeret 3 år til lærer på Den frie Læreskole i Ollerup på Fyn.

Økologi, biodynamiske råvarer og fokus på madspild er nøgleværdier for Ann-Katrine, der sætter en ære i at arbejde med måltidets sensoriske udtryk samt at formidle dette til både til børn og voksne.

Ann-Katrine spiller desuden folkemusik.

Hun har selv gået på Rudolf Steiner Skole i 12 år og hendes to børn + bonus søn går alle  på Steinerskole.

Logo_final_6
Skolesekretær

Zainab Khairoun

Læs mere

Har mange års erfaring som friskolesekretær.

Frederikke_ portræt_horisontal#2
Konstitueret skoleleder & Head of Int. Department

Frederikke Larsson

Læs mere

Har mere end 15 års erfaring fra steinerskoleverden i ind- og udland. Har været sekretariatsleder i Sammenslutningen af Steinerskoler i Danmark, lærer og afdelingsleder i overskolen på en steinerskole samt bestyrelsesmedlem i steinerskole og -børnehaver. Siden 2016 medlem af bestyrelsen i European Council og Steiner Waldorf Education.

Medinitiativtager til Byens Steinerskole, initiativtager og medstifter af steinerpædagogikum –  obligatorisk pædagogisk efteruddannelse for undervisere på Steiner HF.

Frederikke har 3 børn, der alle har gået på steinerskole i Gentofte og Berlin.

Har en baggrund fra byggebranchen som bygningskonstruktør og arkitekt. Er desuden Cand. Mag i Visuel kultur og æstetisk tænkning og uddannet steinerlærer.